Over ons

Apotheek Thielemans is een familiezaak. Moeder Greta Thielemans startte de apotheek op 5 december 1988. Dochters Anne en Astrid vervoegden haar respectievelijk in 2009 en 2011.

Wij geloven dat er voor elk probleem een oplossing bestaat. Ons doel is dan ook om iedereen tevreden terug buiten te laten gaan. Of je nu komt voor een geneesmiddel, een voedingssupplement, een bereiding of met meer specifieke vragen, je kan bij ons altijd terecht. Wij helpen je graag jouw gezondheid te optimaliseren.

Zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen is een wens van vele mensen. Om dat mee mogelijk te maken kan je bij ons terecht voor een brede waaier thuiszorgmateriaal: rollator, rolstoel, elektrisch ziekenhuisbed, toiletstoel, relaxzetel, hometrainer, scooter… Zowel huren als kopen is mogelijk. Het assortiment is zeer uitgebreid en kan aan huis geleverd worden. Sommige producten worden volledig terugbetaald en kan je dus gratis verkrijgen. Ook voor incontinentiemateriaal (steeds met korting van 20% tot 40%) kan je bij ons terecht. Het spreekt voor zich dat dit kan met de nodige discretie.

Wil je zeker zijn dat je product klaar ligt? Wil je wachten of terugkeren vermijden? Reserveer dan je bestelling alvast via deze website, via de app Onepharma of bel ons. Als je voor 16u bestelt, kan je het dezelfde dag nog afgehalen!

Bij ons ben je geen nummer maar een persoon met een verhaal. Loop gerust bij ons binnen, en vertel ons je verhaal!

Anne en Astrid