Coronavirus COVID-19

Coronavirus COVID-19

Eigenlijk is er niet zoiets als 'hét Corona virus'. De benaming komt van een hele verzameling aan virussen die een infectie veroorzaken bij mensen en dieren. Het virus, waar je vandaag niet naast kunt, heeft als naam Covid-19.

Specifieke vragen?
Wat is het Coronavirus?

Het veel besproken coronavirus is een nieuwe stam van het reeds bestaande coronavirus. Deze variant van het coronavirus werd voor het eerst vastgesteld in Wuhan (China). Dit virus veroorzaakt de ziekte, COVID-19 genoemd. CO staat voor ‘Corona’, ‘VI’ voor ‘virus’ en ‘D’ voor ‘disease’ – ziekte in het Engels. De eerste melding vond plaats in december 2019, vandaar COVID-19.

Het COVID-19 virus is een nieuw virus van dezelfde familie als SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) en sommige veelvoorkomende types verkoudheden.

Lees meer

Lees minder

Alcogel2 Producten

De gel op basis van alcohol doodt zowel bacteriën, virussen als schimmels. Het is belangrijk om vuile handen eerst te wassen met water en zeep.
Breng daarna de vloeistof aan op de droge en schone handen.
Wrijf je handen grondig in tot de handen droog zijn. Vergeet niet de rechter handpalm tegen de linker handpalm te wrijven met de vingers van beide handen tussen elkaar.
Geef ook speciale aandacht aan je duimgreep (tussen duim en wijsvinger).

DAX ALCOGEL + POMP 600 ML
DAX ALCOGEL + POMP 600 ML
DAX ALCOGEL + POMP 600 ML
 
Reserveer
DAX ALCOGEL 150 ML
DAX ALCOGEL 150 ML
DAX ALCOGEL 150 ML
 
Reserveer
Toon meer producten
Toon minder producten
Contactformulier
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     

Populaire productcategorieën
COVID-zelftesten
Nieuws8-12-2023
COVID sneltest
COVID vaccins: FAQ
COVID zelftest